Acturance verzekeringen

Acturance Financiële Diensten is een advieskantoor die het tijd vind om de markt radicaal te veranderen. Al vanaf 2007 zijn wij toonaangevend in het zogenaamde netto werken. Deze verandering maken wij door volledig open te zijn over wat wij verdienen aan het afsluiten van uw hypotheek of verzekering. Deze provisie zorgt er bij andere tussenpersonen voor dat uw advies zogenaamd ‘gratis’ is, u betaalt echter wel. De provisie zit namelijk ingebakken in de rente of premie die u betaalt.

Onze adviseurs werken op basis van een vaste fee. U betaalt ons dus rechtstreeks voor ons advies en/of onze bemiddeling bij het afsluiten van uw hypotheek of verzekering, en de provisie die wij hiervoor krijgen uitgekeerd ontvangt u van ons volledig terug. U kunt deze provisie contant laten uitkeren of, bv. bij een levensverzekering laten vervallen zodat de premie lager wordt. U heeft hierdoor twee voordelen. De vele malen lagere premie en een betere levensverzekering. Door het 'inbouwen' van de provisie weet u namelijk zeker dat u geen woekerpolis heeft.

Om u niet de mogelijkheid te ontnemen om diverse adviezen in te winnen, is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Op die manier kunt u alles te weten komen over onze werkwijze en kunnen wij uw mogelijkheden in kaart brengen.

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Andere kantoren die op onze manier werken doen een financieel advies graag schriftelijk of zelfs per internet af, wij liever niet. Advies is hiervoor gewoon te belangrijk.

Wij nemen liever de tijd om naar u toe te reizen en verhaal eens goed door te nemen, dat maakt het veel duidelijker voor u en ... voor ons.

Vervolgens gaan wij voor u uitzoeken wat de beste hypotheekoplossing is. Door onze unieke manier van werken is onze onafhankelijkheid gewaarborgd. Omdat u ons betaald, is de bank of maatschappij geen klant van ons, maar u bent onze klant. En voor je klant zoek je het beste!

Second opinion

U kunt bij ons ook terecht voor een second opinion voor uw hypotheekofferte. Wij vergelijken dan de door u ontvangen offerte met de andere aanbiedingen op de markt, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Kwaliteitswaarborgen

Acturance Financiële Diensten voldoet aan alle eisen die de wet financieel toezicht aan financieel dienstverleners stelt. Wij hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) . Tevens hebben wij ons aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Stichting Erkend Hypotheek Adviseur (SEH).

Wij stellen als eis dat onze adviseurs erkend hypotheekadviseur zijn. en dat zij zelf beschikken over alle relevante diploma's die nodig zijn voor hun beroepsuitoeffening. Door de verplichte jaarlijkse bijscholing bent u bij ons altijd verzekerd van een adviseur die beschikt over de juiste kennis en ervaring.

Voor meer informatie kunt u ook altijd ons dienstverleningsdocument bekijken.


Even alle belangrijke zaken op een rij

Een overzicht van alle juridische en informatieve documenten

Ons kantoor of één of meerdere werknemer(s) staat/staan bij verschillende organisaties geregistreerd.

Registraties

Een vergelijkingskaart geeft informatie over onze dienstverlening en wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. In een productwijzer staan de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Dit helpt u bij het oriënteren en om te bepalen of een verzekering zinvol voor u is.

Vergelijkingskaarten Productwijzers

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en cookies wanneer u onze website bezoekt. Benieuwd hoe wij dit doen?

Privacy Cookies Disclaimer

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden of kunnen er misverstanden ontstaan. Lees in onze klachtenprocedure hoe wij met uw klacht omgaan.

Klachtenprocedure